Ortalık karışacak! Şikeciler birbirine giriyor
CAS’ın Eskişhirspor’un cezasını onamasına kulüp cephesinden sert tepki geldi. Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç çarpıcı açıklamalar yaptı.Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, “Biz çok iyi savunma yaptık. Beklentimiz CAS’ın cezayı boz
Yayınlanma:
CAS’ın Eskişhirspor’un cezasını onamasına kulüp cephesinden sert tepki geldi. Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç çarpıcı açıklamalar yaptı.
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, “Biz çok iyi savunma yaptık. Beklentimiz CAS’ın cezayı bozmasıydı. Bu tarihimize sürülmüş bir kara leke” dedi.
Ceza nedeniyle çok üzgün olduğunu ifade eden Saraç, “Bülent Uygun ve Ümit Karan nedeniyle bize kara bir leke sürüldü. Hem Uygun’a hem de Karan’a büyük tazminat davaları açacağız” diye konuştu.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Spor

