Ortahisar Kanuni yaz futbol okulu çalışmalara başladı!

Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü, dün gerçekleştirdiği açılış töreni ile Yaz Futbol Okulu çalışmalarına start verdi.Başarılı bir sezonun ardından alt yapıda da iddiasını gösteren Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü 300’e yakın öğrenci ile yaz döneminde çalışmala

Ortahisar Kanuni yaz futbol okulu çalışmalara başladı!

Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü, dün gerçekleştirdiği açılış töreni ile Yaz Futbol Okulu çalışmalarına start verdi.

Başarılı bir sezonun ardından alt yapıda da iddiasını gösteren Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü 300’e yakın öğrenci ile yaz döneminde çalışmalarını sürdürecek. Alt yapıda da iddialı olduklarını belirten Alt Yapı Koordinatörü Kamil Aydın, “2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının bitmesi ile beraber yaz futbol okulumuzun alt yapı çalışmalarına hız verdik.  Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü iki yıl içerisinde gerçekten çok hızlı bir yapılanmasını tamamlayarak Trabzon ve Türkiye futboluna oyuncular kazandırmaya başlamıştır” dedi.

“TAMAMEN FUTBOL EĞİTİMİ”

Aydın, “Dolayısı ile bu bütünlüğümüzü biraz daha geliştirmek için yaz döneminden futbolda yeteneği olan çocuklara bu eğitimi vermek için çalışmalara başladık. Çalışmalarımız ASKF Sahası’nda Cumartesi-Pazar günleri, ay sonundan itibaren de hafta içi Pazartesi-Çarşamba ve Cuma şeklinde olacaktır.  Tamamen futbol eğitimine yönelik bir çalışmaklar olacaktır. Tabi ki o arada da yine başarılı olan çocukları kulübümüze katacağız. Özellikle önceki yıllarda yapmış olduğumuz çalışmaları yetenekli oyuncularımızın kulüplerin bünyesine katıldığını gördük” ifadelerini kullandı

300’E YAKIN ÖĞRENCİ

“Kulübümüzün bu şekilde yapmış olduğu çalışmalar sonunda yaz okulunda da aramıza yetenekli oyuncular kazandıracağımızı düşünüyorum. 5 antrenör arkadaş ile beraber bu işi yapacağız.  Şu anda alt yapıda 300’e yakın lisanslı oyuncumuz var. Tabi ki bunu üst seviyeye çıkartmak için çalışacağız. Özellikle beklentinin üzerinde seyrediyoruz, şu anda A takımımızın, genç takımımızın iyi bir sezon geçirmesi alt yapıyı da en olumlu şekilde etkiledi. Bu da bizi insanların tercih ettiği bir kulüp haline getirdi” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor