Orman: Trabzonspor Başkanı aradı ve!

Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman katıldığı bir TV programında kulübün borçları ve transfer konusu hakkında açıklamalarda bulundu.TRABZONSPOR’DA DA YAŞANIYORKulübün mali durumu ile ilgili bazı sıkıntıların Trabzonspor’da da yaşandığını belirten Orman,

Orman: Trabzonspor Başkanı aradı ve!

Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman katıldığı bir TV programında kulübün borçları ve transfer konusu hakkında açıklamalarda bulundu.

TRABZONSPOR’DA DA YAŞANIYOR

Kulübün mali durumu ile ilgili bazı sıkıntıların Trabzonspor’da da yaşandığını belirten Orman, “Biz geldiğimizde Beşiktaş'ın durumu belli. 300 milyon Dolar'dan fazla borç vardı, 80 milyon Dolar gelir vardı. Rakiplerinin 3'te 1'i geliri olan bir kulüptü. Çoğu anlaşma önceden yapılmıştı, 300'den fazla dava vardı. Kulüp batmış vaziyetteydi. Ben kredi almadan, yeni kaynak yaratmadan, Türkiye'nin en zor lokasyonunda stat yaptım. Ben hala Ferrari için para ödüyorum. 8 milyonun 5 milyonu falan ödenebildi. Ben geldiğim gün de dedim. Benden başka aday çıkmamasının sebebi de bu borçlardı. Hesap sormak çok kolay. Bir rakibimizde, Galatasaray'da buna benzer bir şey yaşandı, şimdi Trabzonspor'da da yaşanıyor. Ama bunlar camiada hoş karşılanmıyor” dedi.

"TRABZONSPOR BAŞKANI OLCAN İÇİN ARADI"

Fikret Orman, Olcan Adın transferi konusunda ise "Olcan ile ilgili haberler gerçek dışı. Trabzonspor Başkanı, bizim 2. Başkanımızı arayıp 'Biz oyuncu ile yollarımızı ayırmayı düşünmüyoruz' dedi. Bizim için o iş o anda bitti" İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler