Orduspor'un tek tesellisi onlar

 PTT 1. Lig'de yaşadığı maddi zorlukların ardından aldığı kötü sonuçlarla küme düşen Orduspor, lisede okuyan gençleri futbola kazandırmanın sevinciyle teselli buluyor. Sezona iddialı başlayan ancak parası ödenmeyen oyuncuların devre arasında takımdan ayrı

Orduspor'un tek tesellisi onlar
 PTT 1. Lig'de yaşadığı maddi zorlukların ardından aldığı kötü sonuçlarla küme düşen Orduspor, lisede okuyan gençleri futbola kazandırmanın sevinciyle teselli buluyor.
 
Sezona iddialı başlayan ancak parası ödenmeyen oyuncuların devre arasında takımdan ayrılması ve kulübün transfer yasağıyla karşı karşıya kalmasıyla birlikte, 16 ila 19 yaşındaki oyuncularla ikinci devreye başlayan mor-beyazlı ekip, ligin tamamlanmasına 5 hafta kala ligden düşen ilk takım oldu.
 
Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan,  yaptığı açıklamada, takımının 19 ve 21 yaş altı takımda oynayan futbolculardan kurulu olduğunu anlattı.
 
Oyuncularının lisede okuduğunu belirten Özcan, "PTT 1. Lig'e transfer yapabilmek için futbolcular birçok aşamalardan geçerler. Ama bizim futbolcularımız bu aşamaları katetmeden direkt olarak bu ligde forma giyer duruma geldiler. Biz kendi çocuklarımızla bu ligde kalmayı çok istedik ama bu olmadı. Ancak şunu net bir şekilde söyleyebiliriz ki belki PTT 1. Lig'i kaybettik ama onlarca genç oyuncu kazandık. Bizim en büyük mutluluğumuz budur."
 
- "Yaşı çok küçük ama kocaman yürekleri var"
 
Hüseyin Özcan, bütün olumsuzluklara göğüs geren genç oyuncuların tamamını verdikleri onurlu mücadeleden dolayı kutladığını anlatarak, şöyle devam etti:
 
"Hepsinin yaşı çok küçük ama inanın kocaman yürekleri var. Ben hepsiyle gurur duyuyorum. Bu çocuklarımızın hiç beklemedikleri bir zamanda omuzlarına çok ağır yükler bindi. Onlar da bu yükü son güne kadar taşımaya çalışıyor. Bu gençlerle bütün Türkiye gurur duymalıdır. Orduspor belki sonuç itibarıyla küme düştü ama insanların da görmediği birçok şeyi başardı." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler