Orduspor'un rotası Fransa!

Türkmen, Fransa'nın 1. lig takımlarından Sochaux'ta forma giyen Maurice Belay'la bu hafta içinde sözleşme imzalayacaklarını da belirtti.Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, tranfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. T

Orduspor'un rotası Fransa!

Türkmen, Fransa'nın 1. lig takımlarından Sochaux'ta forma giyen Maurice Belay'la bu hafta içinde sözleşme imzalayacaklarını da belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, tranfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Türkmen, Braga'nın stoperi Miguel Garcia'dan sonra Fransa'nın 1. lig takımlarından Sochaux'ta forma giyen Maurice Belay'ın kısa süre içinde İstanbul'a gelip Orduspor'la sözleşme imzalayacağını söyledi. 25 Haziran'a kadar yabancı oyuncu transferini tamamlamayı hedeflediklerini belirten Türkmen, "Görüşmelerimiz devam ediyor ancak sözleşme imzalamadan bundan böyle isim açıklamayacağız. Yabancı oyuncu tranferinde Fransa Ligi ağırlıklı oyuncuları takip ediyoruz" diye konuştu.

KOMBİNE SATIŞLARI BAŞLADI
Türkmen, kombine biletlerin Orduspor Store Magazası'nda satışa sunulduğunu belirterek "Protokol tribünü kombine biletleri Ordu Valiliği'nden tedarik edilebilir. Kombine bilet fiyatları kale arkası 300 lira, maraton 600 lira, kapalı 900 lira, VIP 3 bin lira, protokol 20 bin lira olarak belirlendi. Lig maçlarındaki bilet fiyatları ise 20 lira ile 2 bin 500 lira arasında değişiyor. Oldukça yoğun bir talep var. Biletlerin satışa sunmasının ardından 2 saat içerisinde 81 bin liralık bilet satışı gerçekleştirdik. Kombine biletlerin 1 haftada tükenmesini bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor