Orduspor'un hocası kaza geçirdi!

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri ile eşi ve oğlu, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında yaralandı. Kurban Bayramı tatili sonrası İstanbul'dan Ordu'ya dönmek üzere yola çıkan Sözeri yönetimindeki 06 K

Orduspor'un hocası kaza geçirdi!

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri ile eşi ve oğlu, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında yaralandı. 

Kurban Bayramı tatili sonrası İstanbul'dan Ordu'ya dönmek üzere yola çıkan Sözeri yönetimindeki 06 K 5328 plakalı otomobil, Tosya'da kontrolden çıkarak bariyerlere çarpıp kanala düştü. 

Kazada, Sözeri ile yanındaki eşi Neslihan ve oğlu Arda Sözeri yaralandı. Yaralılar, ambulansla Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

- Durumları iyi 

Sözeri, yaptığı açıklamada, durumlarının iyi olduğunu ancak vücutlarının bazı yerlerinde morarma ve şişlik meydana geldiğini belirtti. 

Tedavilerinin ardından hastaneden taburcu edildiklerini anlatan Sözeri, "Allah'a şükürler olsun kazayı hafif sıyrıklarla atlattık" dedi. 

Erkan Sözeri, bugün takımla antrenmana çıkıp çıkmayacağının ise belli olmadığını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler