Orduspor'un hedefi ilk 10'a girmek

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, 26 yıl sonra çıktıkları Süper Lig'de ilk maçta karşılaştıkları Fenerbahçe'ye 1-0 yenilmelerine rağmen iyi futbol oynadıklarını söyledi. Türkmen, Orduspor'un ligdeki hedefinin ilk 10 olduğunu belirtti.Orduspor takımının ne k

Orduspor'un hedefi ilk 10'a girmek

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, 26 yıl sonra çıktıkları Süper Lig'de ilk maçta karşılaştıkları Fenerbahçe'ye 1-0 yenilmelerine rağmen iyi futbol oynadıklarını söyledi. Türkmen, Orduspor'un ligdeki hedefinin ilk 10 olduğunu belirtti.

Orduspor takımının ne kadar güçlü bir takım olduğunu Fenerbahçe maçıyla tüm Türkiye'nin gördüğünü belirten Başkan Nedim Türkmen, 1-0'lık yenilginin bireysel hatadan kaynaklandığını belirterek, "Futbolda takımlar arası güç azaldı. Dün Fenerbahçe'yi yenebilirdik. Tecrübe bunda çok önemli tabi. Fenerbahçe oturmuş bir kadro ile maça çıktı. Orduspor'da ise 11 futbolcunun 10'u yeniydi. Herşeye rağmen takımımızın performansı oldukça yüksekti" dedi.

Ordu'nun hayalini gerçekleştirdiklerini de belirten Türkmen sözlerini şöyle sürdürdü:

"Herşeyden önce Ordulunun ve Ordusporlu'nun 26 senedir hayalini kurduğu Süper Lige çıkmayı başardık ve Türkiye'nin vitrinine çıktık. Fenerbahçe maçı seyircisiz olması o havaya girmemizi engelledi. Bu kadro uzun transfer dönemini verimli geçirdiğimizi de gösteriyor. Bunu tüm Türkiye gördü. Orduspor geleceğe yönelik iyi sinyaller verdi. İnşallah bu kaçırdığımız golleri kaçırmamayı öğreneceğiz. Hedefimiz bu ligde kalmak ve ligi ilk 10'da tamamlamak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler