Orduspor'un düşüşü sürüyor

PTT 1. Lig'de 26 maç sonunda topladığı 11 puanla son sırada yer alan Orduspor, oynadığı son 6 lig maçında kalesinde 27 gol görürken, rakip filelere ise sadece 2 gol gönderebildi.Sezon içerisinde yaşadığı mali sıkıntılar sebebiyle A takım oyuncularıyla yol

Orduspor'un düşüşü sürüyor

PTT 1. Lig'de 26 maç sonunda topladığı 11 puanla son sırada yer alan Orduspor, oynadığı son 6 lig maçında kalesinde 27 gol görürken, rakip filelere ise sadece 2 gol gönderebildi.

Sezon içerisinde yaşadığı mali sıkıntılar sebebiyle A takım oyuncularıyla yollarını ayırmak zorunda kalan Karadeniz ekibi, ligde kötü günler yaşamaya devam ediyor. 

Ligde 26. maç sonunda topladığı 11 puanla ligin dibine demir atan mor - beyazlı takım, son haftalarda aldığı farklı yenilgilerle de dikkati çekiyor. 

Karadeniz ekibi, ligdeki son galibiyetini 20. haftada deplasmanda Anyalyaspor karşısında 2 - 1'lik sonuçla elde ederken, bu maçın ardından oynadığı 6 maçta puan çıkaramadı. 

21'inci haftada iç sahada Elazığspor karşısında sahadan 6 - 1 gibi farklı bir skorla mağlup ayrılan mor - beyazlı takım, 22. hafta maçında bu kez deplasmanda Karşıyaka önünde 6 - 0'lık yenilgiye uğradı.

İç sahada oynanan Şanlıurfaspor ve Osmanlıspor maçlarında da 5 - 0 ve 2 - 0'lık sonuçlarla mağlup olan Karadeniz ekibi, 25. haftada deplasmanda oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2 -0, geçtiğimiz haftada iç sahada oynanan maçta ise Manisaspor'a 6 - 1'lik skorla yenildi. 

Orduspor, söz konusu 6 maçta kalesinde 27 gol görürken, rakip filelere sadece 2 gol gönderebildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor