Orduspor'dan Henrique atağı

Bucaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Luiz Henrique'ye Orduspor yolu göründü. Kasımpaşa'dan 2012-2013 sezonunda Bucaspor'a gelen tecrübeli stoper için Karadeniz ekibi resmi teklifte bulunurken, yönetimin Sambacı'ya 500 bin Euro bonservis bedeli biçtiği ö

Orduspor'dan Henrique atağı

Bucaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Luiz Henrique'ye Orduspor yolu göründü. 

Kasımpaşa'dan 2012-2013 sezonunda Bucaspor'a gelen tecrübeli stoper için Karadeniz ekibi resmi teklifte bulunurken, yönetimin Sambacı'ya 500 bin Euro bonservis bedeli biçtiği öğrenildi. Kulübüyle 2015'e kadar sözleşmesi bulunan Henrique ile her konuda anlaşan Orduspor'un, Bucaspor'dan indirim istediği belirtildi. 

Asbaşkan Adil Demir, şartların oluşması halinde 32 yaşındaki futbolcunun satılabileceğini dile getirdi. Demir, "Luiz Henrique 2 sezonda Bucaspor'a büyük katkılar sağladı. Kulübümüzün çıkarları doğrultusunda hareket edeceğiz. Görüşmeler sürüyor" şeklinde konuştu. İzmir ekibiyle toplamda 56 lig maçına çıkan Henrique ağları 2 kez sarstı. Brezilyalı oyuncu, Bucaspor'da bir de play off heyecanı yaşamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler