Orduspor'dan biletlere indirim

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, kendi sahalarında oynadıkları karşılaşmalardaki bilet fiyatlarını yüzde 50 oranında indirdiklerini söyledi.Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Orduspor'un Başkanı Nedim Türkmen, 26 yıl sonra Süper Lig'de mücadele eden takımın

Orduspor'dan biletlere indirim

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, kendi sahalarında oynadıkları karşılaşmalardaki bilet fiyatlarını yüzde 50 oranında indirdiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Orduspor'un Başkanı Nedim Türkmen, 26 yıl sonra Süper Lig'de mücadele eden takımın her türlü maddi ve manevi katkıyı fazlasıyla hak ettiğini belirterek, yüksek maliyeti karşılamak için uyguladıkları bilet fiyatlarını yüzde 50 oranında indirdiklerini açıkladı. Kombine kart uygulamasına destek veren ve kart alan yaklaşık 5 bin taraftara da teşekkür eden Başkan Türkmen, "Güçlü bir Orduspor için 19 Eylül'ü doldurmaya, 90 dakika ayakta takımımızı desteklemenizi bekliyoruz" dedi.

Orduspor'un her maçta stadyum kirası, naklen yayın ücreti, personel, özel güvenlik, turnike görevlileri, bilgi işlem görevlileri, temizlik, elektrik, bilet basım gideri olarak toplam 83 bin lira gideri olduğunu vurgulayan Başkan Türkmen, "Müsabaka bilet gelirleri toplamı ile Orduspor olarak maalesef, herhangi bir gelir etme beklentisi içinde olamıyoruz. Ancak müsabaka giderlerini karşılamaya çalışmakta ve buna göre bilet fiyatlarını hesaplamaktayız. Bununla birlikte Orduspor Taraftarının yoğun talebi doğrultusunda bilet fiyatlarını değiştirme kararı aldık" diye konuştu.

Bu arada yarın deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak olan Orduspor'da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Mor-Beyazlı takımın yarınki karşılaşmaya; Fornezzi, Numan, Garcia, Yalçın, Emre, Gosso, Dalmat, Culio, Onur, Fatih Tekke, Stancu onbiriyle çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor