Orduspor'dan A Milli Takım'a davet

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Milli takımımızın Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşmanın Ordu'da yapılmasını talep ediyorum'' dedi.Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off turu

Orduspor'dan A Milli Takım'a davet

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Milli takımımızın Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşmanın Ordu'da yapılmasını talep ediyorum'' dedi.

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off turunda Hırvatistan ile oynayacağı maçın Ordu'da oynanmasını istediklerini, kentte milli takımı destekleyecek 15 bin yürekli taraftarın var olduğunu söyledi.

Orduspor taraftarının fair play ölçüsünde seviyeli tezahüratlar yaptığını ve milli takımı ateşleyebilecek güce sahip olduğunu da vurgulayan Türkmen, şunları kaydetti:
''Hırvatistan karşılaşmasının nerede oynanacağı tartışılıyor. İstanbul olmayacak ise en uygun yer Ordu'dur.

Ordulu taraftarlar Milli takımımızı ateşler. Taraftarımız 6 haftalık Süper Lig maçlarında fair play ölçüsünde gerçekleştirdiği seviyeli tezahüratlar ile bu iş için biçilmiş kaftan olduğunu açıkça gösterdi. Hırvatistan karşılaşmasının Ordu'da oynanmasına Hırvatistan Milli takımının da olumlu bakacağına inanıyorum. Milli takımımızda Ordu insanının desteği ile Hırvatistan karşısından başarılı bir sonuçla ayrılacaktır.''

Türkmen, Türkiye-Hırvatistan maçının Ordu'da oynanması halinde milli takımın tarihinde ilk kez Ordu'da sahaya çıkacağını ve bu heyecanla tüm Karadeniz'in Ordu'da toplanabileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor