Orduspor'da Trabzonlu oyuncu da ayrıldı

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, alacaklarından dolayı serbest kalan forvet oyuncusu Trabzonlu Ziya Alkurt ile yollarını ayırdı. Orduspor Kulübü idari Menajeri Selim Şener, yaptığı açıklamada, Orduspor'dan ayrılan futbolculara Ziya Alkurt'un da eklen

Orduspor'da Trabzonlu oyuncu da ayrıldı

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, alacaklarından dolayı serbest kalan forvet oyuncusu Trabzonlu Ziya Alkurt ile yollarını ayırdı. 

Orduspor Kulübü idari Menajeri Selim Şener, yaptığı açıklamada, Orduspor'dan ayrılan futbolculara Ziya Alkurt'un da eklendiğini belirtti. 

Alacakları ödenmeyen futbolcunun serbest kaldığını ve Orduspor'la yollarını ayırdığını ifade eden Şener, futbolcunun Antalya kampından da ayrıldığını söyledi. 

Şener, en önemli futbolcularının takımdan ayrılmasına üzüldüklerini dile getirerek, Ziya Alkurt'a Orduspor'a verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 

Sezon başı transfer edilen futbolcular arasında kadroda sadece Martin Mutumba ile kaleci Valeriy Fomıchev'in kaldığını vurgulayan Şener, kadronun geri kalanın 21 yaş altından A takıma çıkarılan oyunculardan oluştuğunu kaydetti.

Alkurt'la Orduspor'dan ayrılan futbolcu sayısı 22 oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor