Orduspor'da Osmanlı hazırlığı

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, hafta sonu deplasmanda Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde teknik sorumlular Sebhattin Albayrak ve Muhammed Dilaver yönetiminde yapılan ve yaklaşık b

Orduspor'da Osmanlı hazırlığı
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, hafta sonu deplasmanda Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
 
Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde teknik sorumlular Sebhattin Albayrak ve Muhammed Dilaver yönetiminde yapılan ve yaklaşık bir saat süren antrenmana sakatlığı süren Michel Landel dışında tüm oyuncular katıldı. 
 
Isınma hareketleriyle başlayan ve kondisyon çalışmasıyla devam eden antrenman yarı sahada yapılan taktik çalışmayla sona erdi. 
 
Karadeniz ekibinde teknik sorumlu Muhammed Diaver, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, takım olarak zor bir süreçten geçtiklerini söyledi. 
 
Sezon başından itibaren yaşanan sıkıntıların herkes tarafından bilindiğini ifade eden Dilaver, şöyle konuştu:
 
"Şanlıurfaspor maçının özellikle ikinci yarısında görüldü ki takımda oyun temposu açısından bazı sıkıntılar var. Bu sıkıntının nedeni olarak iyi bir sezon başı geçirilmemesi bize anlatıldı. Sonuçta biz burada yoktuk. Ama şu bir gerçek, takım olarak tempoyu arttırmamız gerekiyor. Haftalar ilerledikçe istediğimiz tempoyu yakalayarak daha iyi olacağımızı düşünüyorum çünkü Orduspor şu an bulunduğu yeri hak etmiyor. İnşallah iyi çalışarak istediğimiz noktalara ulaşacağız." 
 
Osmanlıspor maçına da değinen Dilaver, "Elimizden geleni yaparak puan veya puanlar almaya çalışacağız. Gerekli mücadeleyi sahaya yansıttığımız zaman bunu başaracak güce sahibiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler