Orduspor'da nikah tazeledi

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, Emre Aygün'ün sözleşmesini 1 yıl uzattı.  Kulüp basın sözcüsü Adem Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, forvet oyuncusu Emre Aygün ile karşılıklı anlaşarak sözleşme yenilediklerini söyledi.  Emre Aygün'ün başarılı b

Orduspor'da nikah tazeledi
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, Emre Aygün'ün sözleşmesini 1 yıl uzattı. 
 
Kulüp basın sözcüsü Adem Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, forvet oyuncusu Emre Aygün ile karşılıklı anlaşarak sözleşme yenilediklerini söyledi. 
 
Emre Aygün'ün başarılı bir sporcu olduğuna değinen Türkmen, "Sporcumuzun 31 Mayıs itibarıyla sözleşmesi bitmişti. Bu oyuncumuzla oturup karşılıklı anlaştık. Kendisi Orduspor ile devam etmek istediğini söyledi. Biz de kendisinden memnun olduğumuz için sözleşme yenilemeyi uygun gördük. Futbolcumuz ile 1 yıl daha devam etme kararı aldık. Emre Aygün 1 yıl daha Orduspor'un futbolcusudur. Camiaya hayırlı olsun" dedi. 
 
Türkmen, sözleşmesi biten bazı oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor