Orduspor'da heyecan dorukta

Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, "Yeni ekibimizle pazar günü oynayacağımız Kayserispor maçını büyük bir heyecanla bekliyoruz" dedi.Yılmaz, Durugöl Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, takımla yaklaşık iki aydan beri çalıştıklarını söyledi

Orduspor'da heyecan dorukta

Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, "Yeni ekibimizle pazar günü oynayacağımız Kayserispor maçını büyük bir heyecanla bekliyoruz" dedi.

Yılmaz, Durugöl Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, takımla yaklaşık iki aydan beri çalıştıklarını söyledi.

Çok iyi bir ekip görüntüsü verdiklerini ifade eden Yılmaz, "Oyuncularım fevkalade karakterli kişiler, hepsi ayrı ayrı birer değer. Tabi ki burada birtakım olumsuzluklar yaşadık, yaşıyoruz. Bu gidişle de yaşamaya devam edeceğiz ama futbolda bu tip olumsuzluklar her takımda var. Her takım kendine göre sıkıntı içerisinde. Bunu Ordu camiası hep birlikte yaşayacaktır diye düşünüyorum. Zaten büyük bir ölçüde de aştık bence. İyi bir birliktelik, iyi bir görüntü oluşturduk" diye konuştu.

PTT 1. Lig'e Kayserispor maçıyla başlayacaklarını hatırlatan Yılmaz, "Yeni ekibimizle pazar günü oynayacağımız Kayserispor maçını büyük bir heyecanla bekliyoruz. İyi çalışıyoruz, çalışacağız, oynayacağız. Bizim için tek handikap taraftarımızın olmaması. Bu psikolojimizi de inşallah atlatarak evimizde ilk maçımızı iyi bir sonuçla alacağız" dedi.

Çok önemli bir rakiple oynayacaklarını vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Rakibimizin gücünü inkar edemeyiz. Kayserispor çok ciddi yatırımlar yaptı. Geçen sene de Süper Lig'den düşmüş bir takım. Biliyorsunuz kadrosunu korudu hatta çok iyi takviyeler yaptı. Biz bunu biliyoruz, bunu görüyoruz. Bizim ekibimiz de mütevazı bir ekip. Mütevazı oyuncularımız var ancak bu oyuncularımızın hepsi de kaliteli, kendi liglerinde başarılı olmuş oyuncular. Böyle bir ekip oluşturduk."

Yılmaz, ligi de değerlendirerek, "Geçen yıl 4 takım düşüyordu, 19 takım vardı ve puan barajı çok yükseldi. Bazı takımlar çok güçsüzdü ama bu sefer öyle bir görüntü yok. Her ekip güçlü. Bence PTT 1. Lig'de çok güzel bir mücadele olacak ve şampiyonluk için puan barajının da çok ileri boyutlarda olacağını düşünüyorum. Ne küme düşen takımlar ne de şampiyon olan takım son maçlara kadar belli olacak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler