Orduspor'da hedefler büyük

Elibol, yaptığı yazılı açıklamada, Orduspor Kulübü tarafından bir çok projenin hayata geçirilmesi için çalışmaların önceden başladığını ve bu projelerin hızla ilerlediğini bildirdi.Orduspor'un yeni projelerle çok önemli bir konuma getirileceğini kaydeden

Orduspor'da hedefler büyük

Elibol, yaptığı yazılı açıklamada, Orduspor Kulübü tarafından bir çok projenin hayata geçirilmesi için çalışmaların önceden başladığını ve bu projelerin hızla ilerlediğini bildirdi.

Orduspor'un yeni projelerle çok önemli bir konuma getirileceğini kaydeden Elibol, şu ifadelere yer verdi:

''Çok önemli projeleri zamana yayarak Orduspor'u her alanda büyüteceğiz. Orduspor projeleriyle konuşulmaya devam edilecek ve biz her alanda üretmeye devam edeceğiz. Orduspor, devamlı olarak atılım yapacak ve büyüyecek. Yeni projelerle bu tarihi tabloyu daha da güçlendireceğiz. Orduspor'u bir dünya kulübü yapacağız. Söz verdiğimiz projeler hayata geçtikçe bu daha iyi anlaşılacak. Zaten bugün Orduspor kadrosuna katmış olduğu 10 yabancı futbolcuyla Türkiye'de ve Avrupa'da dikkatleri üzerine çekmiştir.''

Orduspor ile beraber Ordu'nun da Süper Lig'e çıktığını belirten Elibol, Orduspor tesislerinde ciddi yenilemeler yapıldığını ve en kısa süre içinde biteceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor