Orduspor'a Ugandalı takviye!

Orduspor, geçtiğmiz sezon devre arasında İsveç'in AIK Stockholm taıkmından Çaykur Rizespor’a transfer olan Uganda’lı ortasaha oyuncusu Martin Mutumba ile anlaşmaya vardı.2 yıllık resmi sözleşmeye imza atan Mutumba, Orduspor’un büyük bir camia olduğunu bel

Orduspor'a Ugandalı takviye!

Orduspor, geçtiğmiz sezon devre arasında İsveç'in AIK Stockholm taıkmından Çaykur Rizespor’a transfer olan Uganda’lı ortasaha oyuncusu Martin Mutumba ile anlaşmaya vardı.

2 yıllık resmi sözleşmeye imza atan Mutumba, Orduspor’un büyük bir camia olduğunu belirterek şöyle devam etti. "Öncelikle Türkiye’de kalmaktan dolayı çok mutluyum. Çünkü Çaykur Rizespor’da yabancı kontejanından dolayı fazla şans bulamamıştım. Bu nedenle kendimi Türkiye’de ispatlamadan ayrılmak istemiyordum. Orduspor gibi büyük bir camiadan da teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim. Kendimi ispatlama şansını verdiği için Orduspor camiasına da ayrıca teşekkür ediyorum. Bende takımıma katkı sağlayarak bana güvenenleri mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Martin Mutumba Kimdir?

Orta sahanın iki kanadında da forma giyebilen Mutumba, sırasıyla Vasalunds IF, AIK Stockholm, FC Inter, AFC United, Videoton, AIK Stockholm ve son olarak Ç.Rizespor takımlarının formasını giymiştir. İsveç ekibi AIK Stockholm’da görev yaptığı 30 maçta 2 gol ve 9 asistle oynayan Mutumba, Ligde forma giydiği toplam 120 karşılaşmada 10 gol, 27 asistlik performans sergileşimiştir. 9’u Uefa Avrupa Ligi olmak üzere kariyerinde forma giydiği 236 müsabakada ise 24 gol 36 asist yapan Mutumba, aynı zamanda Uganda Milli takımının formasınıda giymektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor