Orduspor'a Milanlı yıldız!

Süper Toto Süper Lig'e çıkmasında önemli bir paya sahip olan kalecileri Fevzi Elmas ile nikah tazeleyen Orduspor rotayı İtalya'ya çevirdi.Orduspor başkanı Nedim Türkmen, Milan'ın genç yıldızları Dominic Adiyiah ve Rodney Strasser'i Orduspor'a kazandırmak

Orduspor'a Milanlı yıldız!

Süper Toto Süper Lig'e çıkmasında önemli bir paya sahip olan kalecileri Fevzi Elmas ile nikah tazeleyen Orduspor rotayı İtalya'ya çevirdi.

Orduspor başkanı Nedim Türkmen, Milan'ın genç yıldızları Dominic Adiyiah ve Rodney Strasser'i Orduspor'a kazandırmak için önümüzdeki hafta Milano'ya uçacak. Milan'lı genç yıldızların transfer çalışmalarını bizzat kendisi yürüten Türkmen, kulüpler birliği toplantısından sonra Milano'ya gideceği ve bu iki futbolcuyla el sıkışacağı belirtildi.

Ayrıca Türkmen; transferlerin devam edeceğini, bütçeleri doğrultusunda; sol açık, sağ açık, ve forvet mevkiilerine de takviyeler yaparak transfer sezonunu kapatacaklarını belirtti.

Bu hafta içinde basında çıkan haberleri değerlendiren Türkmen şunları dile getirdi;

"Avrupa Ligi'nde final oynayan bir futbolcuyu, Miguel Garcia'yı Türkiye'ye getiriyoruz fakat ses seda yok. Eminim bu futbolcuyu 3 büyükler getirseydi flaş transfer başlıklarıyla gazetelere yansıtılırdı. Ayrıca bu transfer için İstanbul'a havaalanına Ordu'lu taraftarları toplasaydık daha çok ses getirebilirdik"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor