Orduspor'a hoca dayanmıyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da 8. haftanın sonunda 4. teknik heyet takımın başına getirildi. Sezona sıkıntılı başlayan ve bir türlü istediği sonuçları elde edemeyen Orduspor’da bir kez daha teknik direktör değişimi yaşandı. Lige teknik direktör F

Orduspor'a hoca dayanmıyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da 8. haftanın sonunda 4. teknik heyet takımın başına getirildi. 

Sezona sıkıntılı başlayan ve bir türlü istediği sonuçları elde edemeyen Orduspor’da bir kez daha teknik direktör değişimi yaşandı. Lige teknik direktör Fikret Yılmaz ile başlayan, ardından Erkan Sözeri’yi göreve getiren ve son olarak Sebahattin Akbayrak-Muhammet Dilaver ikilisiyle yola devam eden Orduspor, 8. haftada alınan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinin ardından bir kez daha teknik direktör değişimine gitti.

Sebahattin Akbayrak ve Muhammet Dilaver’in görevlerinden ayrılmasının ardından Levent Devrim göreve getirildi. 

Karadeniz temsilcisi bu sezon çıktığı 8 lig maçında sadece 4 puan toplayarak puan sıralamasında 17. sıraya geriledi. 

- Başkan Türkmen, 12. teknik direktörle çalışacak 

Öte yandan Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, seçildiği 2009 yılından bu yana 13 kez teknik direktör değişikliğine gitti.

Türkmen'in başkanlıkta bulunduğu 5 yıl içinde, Osman Özdemir, Ekrem Al, Ahmet Akçan, Uğur Tütüneker, Metin Diyadin, Hector Cuper, Cevat Güler, Hüsnü Özkara, Fikret Yılmaz, Muhammet Dilaver ve iki dönem de Erkan Sözeri görev yaptı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler