Orduspor'a büyük yardım!

Ordu Valisi Kenan Çiftçi’nin öncülüğünde başlatılan çalışmalar kapsamında iş adamlarından Ordusporlu futbolculara prim desteği sağlandı.PTT 1. Lig’de iyi bir konumda olan ve maddi sıkıntılar yaşayan Orduspor’a destek sağlamak amacıyla Ordu Valiliği’nin gi

Orduspor'a büyük yardım!

Ordu Valisi Kenan Çiftçi’nin öncülüğünde başlatılan çalışmalar kapsamında iş adamlarından Ordusporlu futbolculara prim desteği sağlandı.

PTT 1. Lig’de iyi bir konumda olan ve maddi sıkıntılar yaşayan Orduspor’a destek sağlamak amacıyla Ordu Valiliği’nin girişimleri, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) ve Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin katkılarıyla 24 Ocak 2014 tarihinde düzenlenen ‘Orduspor’a Destek Gecesi'nde, OTSO Başkanı Servet Şahin, iş adamları Mustafa Poyraz ve Cem Şenocak’tan oluşturulan ‘Orduspor’a Yardım Toplama Komitesi’ çalışmalarını sürdürüyor.

ORDUSPOR’A 162 BİN 500 TL DESTEK TOPLANDI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, iş adamları Mustafa Poyraz ve Cem Şenocak’tan oluşan ‘Orduspor’a Yardım Toplama Komitesi’, Ordu’daki bazı iş adamlarını ziyaret ederek, Ordusporlu futbolculara prim desteği sağlamak üzere maddi yardım talebinde bulundu. Bugün, bazı sanayicileri ve iş adamlarını ziyaret eden ‘Orduspor’a Yardım Toplama Komitesi’, Ordusporlu futbolculara prim desteği olarak verilmek üzere toplam 162 bin 500 TL yardım topladı.

Komitede yer alan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin de bugün Fatsa Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, Orduspor’a maddi destek vermeleri talebinde bulundu. Bunun üzerine Fatsa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu da kendi arasında toplanarak, Orduspor’a 10 bin TL yardım yapma kararı aldı. ‘Orduspor’a Yardım Toplama Komitesi’, Fatsa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkan ve üyeleri, Vali Kenan Çiftçi ile bir araya gelerek, yapılan yardım çalışmalarını basın mensuplarına değerlendirdiler.

VALİ ÇİFTÇİ: “ELİMİZDEN GELEN TÜM ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ”

Ordu Valisi Kenan Çiftçi yaptığı açıklamada, “Orduspor bizim göz bebeğimiz, hem Ordu’da yaşayan hem de Ordu dışında yaşayan Ordulular, Orduspor’un süper lige çıkmasını dört gözle bekliyorlar. Bununla ilgili arkadaşlarımız ciddi gayret gösterdiler, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Akabinde valilik olarak bir yemek toplantısı yapmıştık. O toplantıdan sonrada üç arkadaşımız yardım toplanması için kendi arzularıyla istediler. Bu arkadaşlarımız Mustafa Poyraz, Cem Şenocak ve OTSO Başkanımız Servet Şahin’dir. O günden bugüne kadar ciddi gayret gösterdiler. En son bugün Fatsa Ticaret Borsası alacakları huzur haklarını Orduspor’a bağışladı. Bu bizi sevindirdi. Bunu sizlere beyan edecekken arkadaşlarımız biz bir organizasyon yaptık. Orduspor’u sevenleri bugün gezdik, bununla ilgili Toplam 160 bin TL’yi geçen bir rakam toplandı. Katkı sunan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada Orduspor için bu ekibimiz ile beraber elimizden gelen tüm çaba ve gayretleri göstereceğiz” şeklinde konuştu.

FEYZİ: “ORDUSPOR’A YARDIM ETMEKTEN ONUR DUYUYORUZ”

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, sınırlı imkanları olmasına rağmen Ordusporlu futbolculara 10 bin TL destek verdiklerini ifade ederken, “Gerçekleştirdiğimiz meclis toplantısında Ordu’nun ve bölgemizin sorunlarını ayda bir kez konuşmak üzere meclisimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte toplanma kararı aldık. Bugün toplantıda servet bey, Orduspor’a destek olmamızı önerdi. Akabinde Orduspor’a sınırlı imkanlarımız olmasına rağmen 10 bin TL yardım yapmaya karar verdik. Orduspor bütün Ordulularındır. Orduspor’a yardım etmekten onur duyuyoruz. İnşallah süper lige çıkar, bu sevincimiz daha da artar” diye konuştu.

ŞAHİN: “ORDUSPOR’U SÜPER LİGE ÇIKARTACAĞIZ”

OTSO Başkanı Servet Şahin, Orduspor’u süper lige çıkartacaklarını iddia ederek, “Fatsa Ticaret Borsası ilçe bazında ilk desteği gösterdiler. İnşallah 19 ilçemizden de destekler gelir. Biz bu Orduspor’u süper lige çıkartacağız. Çünkü gönülden destek verenler var. Bu desteğin devamını getirmek zorundayız” şeklinde konuştu.

ŞENOCAK: “HEP BİRLİKTE TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYALIM İSTİYORUZ”

“Ben bugün Ordu adına çok mutluyum. Ordu’da Orduspor’u seven çok iş adamlarımız ve taraftarlarımız var” diyen iş adamı Cem Şenocak, “Düşen her takımın sıkıntıları olduğu gibi Orduspor’unda ekonomik olarak bir hayli sıkıntıları oldu. Başkan ve yönetim olarak bu sıkıntıları ekonomik olarak ellerinden geldiği kadarıyla götürdüler. Orduspor’umuz hakikaten 5-6 maç daha alırsa süper lige çıkacak. Her maçı finalmiş gibi futbolcularımıza ek prim desteği sağlamak amacıyla hep birlikte taşın altına elimizi koyalım istiyoruz. Bugün çok mutluyum. Ordu’da beklediğimizden daha büyük bir ilgi gördük” ifadelerini kullandı.

POYRAZ: “ORDU’DA BİR KAMPANYA BAŞLATTIK”

İş adamı Mustafa Poyraz ise, yaptığı açıklamada, “26 yıl sonra süper lige çıktık.Tekrar bir alt lige düştük. Bu bizi çok üzdü. Fakat bu sene dar ekonomik çerçeveler içinde fazla transfer yapamadan lige başladık. Orduspor’umuz tekrar bu ligden de mi düşer endişesi vardı. Şans bizden yana gitti. Oyuncularımız ve hocamız sayesinde çok güzel bir ivme yakaladık. Biz Ordulular olarak Orduspor’umuzun yanında daha çok olma inancı ile Ordu’da bir kampanya başlattık. Çok güzel geçti. Bu yardımların devamını getireceğiz” şeklinde konuştu.

Öte yandan Ordu Valisi Kenan Çiftçi ve ‘Orduspor’a Yardım Toplama Komitesi’ hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Orduspor-Fethiyespor karşılaşmasına gideceklerini ve Orduspor’un her zaman yanında olacaklarını sözlerine eklediler.

20140227aw019992_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor