Orduspor'a bir destekte Altınordu'dan

 Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Orduspor’a destek olmak amacıyla belediye başkan yardımcıları ile 252 kombine bilet alacaklarını ve stat reklamı için çalışmaların devam ettiğini söyledi.Tekintaş, yaptığı açıklamada, Orduspor’un Ordu şehri için

Orduspor'a bir destekte Altınordu'dan

 Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Orduspor’a destek olmak amacıyla belediye başkan yardımcıları ile 252 kombine bilet alacaklarını ve stat reklamı için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Tekintaş, yaptığı açıklamada, Orduspor’un Ordu şehri için önemli bir marka olduğunu ifade ederek, "Ordu ve Orduspor bizim her şeyimizdir" dedi.

Orduspor’a gereken desteğin verilmesi gerektiğini anlatan Başkan Tekintaş, şunları kaydetti:

"Orduspor bizim için çok önemlidir. Biz yeni sezon öncesi Altınordu Belediyesi olarak 252 kombine bilet alarak takımımıza desteğimizi sunacağız. Bunun yanı sıra iş adamları ile görüşerek Orduspor’un reklam gelirini artırmak için 19 Eylül Stadyumuna reklam alma çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda da son aşamaya geldik. Ordulu olarak Ordusporumuzu tekrar Süper Lig'de görmek istiyoruz. İmkanlar doğrultusunda her zaman takımımızın yanında olacağız. Bu zor günleri ancak birlik ve beraberlik içerisinde aşarız. Bu düşüncelerle Ordusporumuza yeni sezonda başarılar diliyor, herkesin taşın altına elini koymasını temenni ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor