Orduspor veda ediyor

 PTT 1. Lig takımlardan Orduspor'da kulüp genel menajeri Selim Şener, kalan iki maçta en iyi sonucu almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Şener, yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda Albimo Alanyaspor'la yapacakları maçın hazırlıklarını tama

Orduspor veda ediyor

 PTT 1. Lig takımlardan Orduspor'da kulüp genel menajeri Selim Şener, kalan iki maçta en iyi sonucu almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

Şener, yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda Albimo Alanyaspor'la yapacakları maçın hazırlıklarını tamamladıklarını ifade etti. 

Maç öncesi takımda sakat veya cezalı oyuncularının bulunmadığını belirten Şener, rakiplerinin ligde plaf-off hedefi olan bir takım olduğunu, kendilerinin ise haftalar önce bir alt lige düştüklerini anımsattı. 

Alanyaspor'un plaf-off hedefi göz önüne alındığında maçın zor geçeceğine işaret eden Şener, şöyle konuştu:

"Ligin ikinci yarısı itibarıyla biz sonuçtan çok genç oyuncularımızın gelişimine daha çok önem veriyoruz. Bu süreçte bazı maçlarda farklı skorlarla mağlup olsak dahi genel anlamda oyuncularımızın gelişiminden memnunuz. Geriye kalan iki maçımızda en iyi sonucu almak için elimizden geleni yapacağız. Orduspor formasına yakışır mücadele örneğini sahaya yansıtmaya devam edeceğiz." 

Şener, kafilenin, hazırlıkların ardından kara yolu ile maçın oynanacağı Alanya'ya gittiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler