"Orduspor Süper Lig hedefinden şaşmadı!"

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Camiamızın şunu özellikle bilmesinde yarar görüyoruz. Son 4 haftada aldığımız istenmedik sonuçlar sebebiyle, bu hedefimizden kesinlikle kopmuş değiliz" ifadesi kullanıldı. Mor-beyazlı k

"Orduspor Süper Lig hedefinden şaşmadı!"
PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Camiamızın şunu özellikle bilmesinde yarar görüyoruz. Son 4 haftada aldığımız istenmedik sonuçlar sebebiyle, bu hedefimizden kesinlikle kopmuş değiliz" ifadesi kullanıldı.
 
Mor-beyazlı kulübün resmi internet sitesindeki açıklamada, şu değerlendirmede bulunuldu:
 
"Değerli Orduspor taraftarları, Hep birlikte hissettiğimiz gibi, Orduspor Kulübümüz, Ordu gibi bir futbol şehri ile renkleri ile Süper Lig’e en çok yakışan bir şehir takımı. Bu sezon, her türlü zorluğa rağmen, çok yakıştığımız Süper Lig hedefine emin adımlarla yürümeye devam ettik. Camiamızın şunu özellikle bilmesinde yarar görüyoruz. Son 4 haftada aldığımız istenmedik sonuçlar sebebiyle, bu hedefimizden kesinlikle kopmuş değiliz. Alınan her türlü kararda, Orduspor’un hep üstlerde olması amacı güdülmüştür. Ligin son haftaları yaklaşırken, teknik ekibin değişmesi konusunda yapılan tasarrufun da bu bilincin ürünü olduğu bilmelisiniz. Orduspor gücünü bu şehirden alıyor."
 
"Ligin ikincisi olarak doğrudan Süper Lig’e yükselme ihtimalimiz devam ettikçe, son müsabakanın son dakikasına kadar bu mücadeleden asla kopmayacağız" denilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"Matematiksel şansımızın sona ermesi ile play off’tan Süper Lig’e çıkmak için hep birlikte, bu uğurda savaşacağız. Orduspor, futbolcusu, teknik ekibi, yönetimi, iş adamlarım, valimiz, milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız, büyük Orduspor taraftarı ile Süper Lig için en üst düzey mücadelesini verecektir." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler