Orduspor şanssızlıktan yakınıyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor’un savunma oyuncusu Volkan Koçaloğlu, şanssızlıkların peşlerini bırakmadığını, ancak şanssızlıkları kırıp alacakları puanlarla kendilerine geleceklerini ifade etti.Koçaloğlu, Durugöl Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı

Orduspor şanssızlıktan yakınıyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor’un savunma oyuncusu Volkan Koçaloğlu, şanssızlıkların peşlerini bırakmadığını, ancak şanssızlıkları kırıp alacakları puanlarla kendilerine geleceklerini ifade etti.

Koçaloğlu, Durugöl Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm olumsuzluklara rağmen ellerinden geleni fazlasıyla yaparak ligde kalmak istediklerini belirtti.

Şansızlıkların peşlerini bırakmadığını savunan Koçaloğlu, “Bucaspor karşısında 3 gol yedik, hepsi de duran toptan. Pozisyonlarımızda vardı ama gole çeviremedik. Adana Demirspor'a karşı da iyi mücadele ettik. Orada da şanssız bir şekilde kaybettik. Ziya hoca, takıma büyük etki yarattı. Bucaspor maçını koparabilirdik. Şansızlıklar peşimizi bırakmıyor. Ancak bu şansızlıkları kırıp alacağımız puanlarla kendimize geleceğiz. Tek amacımız bu sezon ligde kalmak. Olumsuzluklara rağmen bu sezon elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

- “Kadro dışı kalmak bizi yıprattı” - 

Hafta sonu oynayacakları Altınordu deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istediklerini söyleyen Koçaloğlu;  bir süre önce kadro dışı bırakılmalarının kendilerini yıprattığını belirterek, şunları kaydetti:

“Kadro dışı kalmak bizi yıprattı. Açıkçası üzücü de bir olay. Yazılan çizilenlere bakılırsa, bu 5-6 oyuncu bunların hiç birini hak etmedi. Bir türlü istediğimiz çıkışı yakalayamadık. Bunun üzerine bir de kadro dışı kalmamız 15 günlük bir ara vermemize neden oldu. Bunun bize ve takıma zararı oldu. 15 günlük süre az bir zaman değil. Artık bunların hepsi geride kaldı. Geriye dönmenin bir anlamı yok. Kendi rakiplerimizle oynayacağız. Bu fikstür bizim avantajımıza dönecektir. Altınordu deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Açıkçası Altınordu deplasmanından 3 puanla dönmek zorundayız. Kazanacak gücümüzde var. Şanssızlıklarımızı kırmamız lazım. Gerisi gelecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler