Orduspor potada sevindi

 Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 4. hafta maçında sahasında Yakın Doğu Üniversitesi'ni 94-80 yenen Orduspor'da, galibiyetin sevinci yaşanıyor.    Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Zeki Aydın yaptığı açıklamada, zorlu bir maçı

Orduspor potada sevindi
 Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 4. hafta maçında sahasında Yakın Doğu Üniversitesi'ni 94-80 yenen Orduspor'da, galibiyetin sevinci yaşanıyor. 
 
Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Zeki Aydın yaptığı açıklamada, zorlu bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti. 
 
Ligde ikinci galibiyeti elde ettiklerini kaydeden Aydın, puan cetvelinde 6. sıraya yükseldiklerini hatırlattı. 
 
Yakın Doğu Üniversitesi'nin iyi bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Aydın, "Bu maça iyi başlayıp iyi bitirdik. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan taraf Orduspor'du. Özellikle ilk dakikalarda bulduğumuz üçlük basketlerle farkı açmasını bildik. Ardından kontrollü oynayarak rakibin bizi yakalamasına izin vermedik. Oyuncularımı ve teknik heyeti kutlarım" diye konuştu. 
 
Oyuncu takviyesine ihtiyaçları olduğunu bildiren Aydın, "Hem lig hem de Avrupa kupası maçlarında mücadele ediyoruz. Bazı oyuncularımız karşılaşmayı dinlenmeden bitirdi. Bunun için en kısa zamanda takıma takviye oyuncu yapılması gerektiğine inanıyoruz. Transfer olabilmesi içinde desteğe ihtiyacımız var. Takım, antrenmanlarını bile eksik oyuncu nedeniyle doğru düzgün yapamıyor. Transfer için destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 
 
Takımı yalnız bırakmayan taraftara da teşekkür eden Aydın, "Onların destekleriyle kazanıyor ve moral buluyoruz. İnşallah taraftarımızın desteği olduğu sürece daha iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor