Orduspor ligde çıkış yolu arıyor

Orduspor'da Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, hafta sonu deplasmanda konuk olacakları Kardemir Karabükspor karşılaşması öncesinde bazı açıklamalarda bulundu.Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Hafta sonu deplasmanda

Orduspor ligde çıkış yolu arıyor

Orduspor'da Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, hafta sonu deplasmanda konuk olacakları Kardemir Karabükspor karşılaşması öncesinde bazı açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Kardemir Karabükspor, ligdeki kötü gidişine 'dur' demek için sahaya çıkacaktır. Biz de Orduspor olarak ligde yeni bir çıkış yakalamak için oynayacağız'' dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezonunun flaş takımlarından Kardemir Karabükspor ile yapacakları karşılaşmanın güzel ve çekişmeli geçmesini beklediklerini kaydederek, şöyle devam etti:

''Rakibimizin lige kötü bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz. Bu açıdan rakip kötü günlerinin geride kalması için Orduspor maçını çıkış maçı olarak görüyor. Ancak Orduspor olarak biz de iyi bir kadro ile sahaya çıkarak her zaman olduğu gibi 3 puanı kovalayan taraf olacağız. Takımımız maçın oynanacağı şehre bugün gitti. Maç saatine kadar hazırlıklar burada sürecek. Bu maça 19 oyuncu ile giden takımımıza sonuna kadar güveniyorum. Takımda moraller gayet iyi. İnşallah kazanan taraf biz oluruz.''

Orduspor'un her geçen hafta daha iyi bir oyunu sahaya yansıtmaya başladığını da kaydeden Türkmen, ''Takımdaki uyum sorunu aşılıyor. Artık oyuncularımız birbirlerini daha iyi tanıdı. Yeni kurulan bir ekibin takım olması zaman alır. Biz de bu süreci en iyi şekilde atlatmaya çalıştık. Şimdi daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Zaten oynanan oyun da bizlere bunu gösteriyor. Takımda birlik ve beraberlik de üst düzeyde. Tek eksiğimiz gol yollarındaki başarısızlığımız. Onu da bu maçta aşmak istiyoruz'' dedi.

Türkmen, Karabükspor maçının ardından lige milli maç nedeniyle ara verileceğini, bu arayı Orduspor'un Ordu'da geçireceğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor