Orduspor küfürden şikayetçi

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, "Ben Ordu ile Giresun'u hiçbir zaman farklı düşünmedim ama iki komşu şehir maçında böyle karşılıklı küfür edilmesini doğru bulmuyorum" dedi. Türkmen,  yaptığı açıklamada, Giresunspor maçında i

Orduspor küfürden şikayetçi
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, "Ben Ordu ile Giresun'u hiçbir zaman farklı düşünmedim ama iki komşu şehir maçında böyle karşılıklı küfür edilmesini doğru bulmuyorum" dedi.
 
Türkmen,  yaptığı açıklamada, Giresunspor maçında iyi oynamalarına rağmen puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.
 
Kupa finali havasında mücadele gücü yüksek bir maç oynadıklarını vurgulayan Türkmen, takımın ortaya koyduğu futbolun ilerisi için kendilerine umut verdiğini anlattı.
 
Türkmen, her iki takım oyuncularının saha içerisinde centilmence mücadele ettiğine işaret ederek, şöyle konuştu:
 
"Ancak tribünlerde küfür edilmesi iyi olmadı. Başkanlık dönemim içerisinde Giresun'la hep iyi ilişkilerimiz oldu. Hüsamettin Tut başta olmak üzere bazı oyuncularımız orada bedava oynadı. Ben Ordu ile Giresun'u hiçbir zaman farklı düşünmedim ama iki komşu şehir maçında böyle karşılıklı küfür edilmesini doğru bulmuyorum. Rekabet içerisinde karşı tarafı kaldırabilirsin bu doğal ama küfrü asla tavsif edemeyiz. Şimdi maalesef kulüpler ceza alacak." 
 
Türkmen, Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri'nin maçın ardından kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara ilişkin ise, "Biz Erkan hocayı bu sezon yapılan muhalefete rağmen takımın başına getirdik. Ancak ödeme konusunda bizim verdiğimiz tarihi beklemeden görevinden ayrıldı. Yani Türkiye'de bütün kulüpler zamanında ödeme yapıyor mu? Burada bizim bir kusurumuz yoktur. Aramızda bunun dışında herhangi bir olay da yaşanmadı. Artık kamuoyu bunun takdirini yapacaktır. Ben kendisine başarılar diliyorum. Erkan Sözeri'nin bugünlere gelmesinde benim ve Orduspor'un büyük emekleri var" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor