Orduspor kimlerin peşinde!

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor'da, teknik direktör Metin Diyadin, ''Transferlerimiz bitmedi, Avusturya kampına kadar kadromuzu oluşturmaya çalışıyoruz'' dedi. Orduspor, Bolu Dağı'nda bulunan Koru Otel'de kampa girdi. Otele yerleşen Ord

Orduspor kimlerin peşinde!

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor'da, teknik direktör Metin Diyadin, ''Transferlerimiz bitmedi, Avusturya kampına kadar kadromuzu oluşturmaya çalışıyoruz'' dedi.

Orduspor, Bolu Dağı'nda bulunan Koru Otel'de kampa girdi. Otele yerleşen Orduspor, ilk antrenmana çıktı. Oyuncular, teknik direktör Diyadin gözetiminde yağmur nedeniyle yarım saat koşu ve ısınma hareketleri yaptı.

Antrenman sonunda gazetecilere açıklama yapan Diyadin, Bolu'daki kamplarının 1 Temmuz'a kadar devam edeceğini, daha sonra 3-16 Temmuz tarihleri arasında Avusturya, temmuzun 18'inden 31'ine kadar da Hollanda kampına gideceklerini söyledi.

Takımın mevcut yapısını oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Diyadin, ''Bolu kampına 21 oyuncuyla geldik. Eksiklerimiz var. Beklenen transferlerle kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Buradaki çalışmalarımız bittikten sonra Avusturya kampımız var. Avusturya'ya kadar kadronun büyük çoğunluğunu oluşturmuş olacağız'' diye konuştu.

Diyadin, transferlerin bitmediğini dile getirerek, ''Transferde alacağımız oyuncu Afrika'dan da olabilir ama Avrupa'da oynayan bir isim bizim için avantajdır. Oyuncunun tercihi ve ekonomik boyutu da önemli'' dedi

Orduspor, Bolu'da ilk etap kampına başlarken teknik direktör Metin Diyadin, Galatasaraylı Mustafa Sarp ve Pino'yu takımda görmek istediğini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Orduspor, ilk etap kampı için Bolu Dağı'nda bulunan Koru Oteli'ne geldi. 1 Temmuz'a kadar sürecek olan ilk etap kampına alt yapıdan 5 oyuncuyla birlikte 23 futbolcu katıldı.

Orduspor'un yeni transferleri Miguel Garcia ile Gineli forvet Souleymane Youla, Bolu kampında yer almadı. Miguel Garcia'nın 3 Temmuz'da başlayacak Avusturya kampına katılacağı, Souleymane Youla'nın ise Denizlispor ile yaşadığı bonservis sorununu çözmek için çaba harcadığı bildirildi.

Bu sabah Koru Oteli'n sahasında ilk antremanına çıkan Ordusporlu oyuncular, yardımcı antrenörler eşliğinde yağmur altında düz koşu yaptı. Teknik direktör Metin Diyadin ise transfer toplantısı yaptı. Bolu kampının 1 Temmuz'da sona ereceğini belirten Metin Diyadin, toplantının bitiminde şunları söyledi:

"Şu an kampta 23 futbolcumuz var. Miguel Garcia ile Souleymane Youla, ilk etap kampında yer almayacak. Youla'nın da bonservis sorununu çözdükten sonra önümüzdeki günlerde gelmesini bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler