Orduspor ilk transferini yaptı!

İlk transferi kaleciden yana kullanan mor-beyazlı ekip Avusturya birinci lig takımlarından FC Wiener'in kalecisi Saso Fornenzzi ile üç yıllığına anlaşma sağladığını duyurdu.Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 1982 doğumlu olan ve 1.91 boyundaki kaleci Sas

Orduspor ilk transferini yaptı!

İlk transferi kaleciden yana kullanan mor-beyazlı ekip Avusturya birinci lig takımlarından FC Wiener'in kalecisi Saso Fornenzzi ile üç yıllığına anlaşma sağladığını duyurdu.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 1982 doğumlu olan ve 1.91 boyundaki kaleci Saso Fornezzi'nin, İstanbul Bahçelievler Medical Park Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından kendisini üç yıllığına Ordusporlu yapan imzayı attığı belirtildi.

Açıklamada, transferlerin süreceği ve resmi açıklamaların sadece kulüpten yapılacağı da kaydedildi.

Saso Fornezzi
11 Aralık 1982 Slovenya doğumlu olan Saso Fornezzi, 1.91 cm. boyunda ve son olarak Avusturya Bundesliga takımlarından FC Wiener'in kalesini korudu.

2010-2011 sezonunda FC Wiener takımı ile ligde oynanan 32 maçın tamamında 90 dakika sahada yer alırken, bu karşılaşmalarda kalesinde toplam 52 gol gördü.

Profesyonel futbola 2000 yılında Slovenya'nın NK Dravograd takımınında başlayan kaleci Fornezzi sırasıyla Slovenya'nın NK CM Celje, Avusturya'nın Kapfenberg, Grazer, Austria Wien takımlarında görev yaptı.

Fornezzi, 2007-2008 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde Austria Wien'in Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray'la 0-0 berabere kaldığı karşılaşmada 90 dakika görev aldı.

2008 yılında bu takımdan ayrılan kaleci, FC Wiener'e transfer olduktan sonra 2011 yılına kadar bu takımın kalesini korudu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler