Orduspor ilk galibiyetini aldı!

Süper Lig hazırlıklarına Hollanda'da devam eden Orduspor, bugün Hollanda kampında yaptığı 2.hazırlık karşılaşmasında Hollanda 1.Lig ekiplerinden Nec Nijmegen'i 1-0 mağlup etti.Her iki takımında yedek ağırlıklı kadrolarla mücadele ettiği karşılaşmada Ordus

Orduspor ilk galibiyetini aldı!

Süper Lig hazırlıklarına Hollanda'da devam eden Orduspor, bugün Hollanda kampında yaptığı 2.hazırlık karşılaşmasında Hollanda 1.Lig ekiplerinden Nec Nijmegen'i 1-0 mağlup etti.

Her iki takımında yedek ağırlıklı kadrolarla mücadele ettiği karşılaşmada Orduspor'un yeni transferleri Jean Jacques Gosso, Wilfried Dalmat, Onur Tuncer, Yalçın Ayhan ve Hakan Özmert 'in yanı sıra çalışmalarına Ordu'da devam eden Banahene Osei forma giymezken, Orduspor'un üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın tek golünü ise Orduspor'un Hollanda kampında denediği gurbetçi futbolcu Ömer kaydetti.

Dün Hollanda'ya giden Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'in de izlediği karşılaşmaya, Teknik Direktör Metin Diyadin yedek ağırlıklı kadroyla çıkarken, bazı gurbetçi oyuncuların bu karşılaşmada denendiği ve kampa yeni katılan oyuncularında  hazır olmadıkları için bu karşılaşmada dinlendirildikleri öğrenildi. Orduspor'un yeni transferlerinden Gosso, Dalmat, Volkan ve Onur Hollanda kampına dün katılırken, geçtiğimiz gün sağlık kontrolünden geçen Orduspor'un son transferleri Yalçın Ayhan ve Hakan Özmert'in ise kampa bu gece katılacaklar

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler