Orduspor için her maç önemli

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Özcan yönetimindeki antrenmanda, oyuncular olumsuz hava şartlı nedeniyle salon

Orduspor için her maç önemli
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
 
Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Özcan yönetimindeki antrenmanda, oyuncular olumsuz hava şartlı nedeniyle salonda ağırlık ve kuvvet çalışması yaptı.
 
Çalışmaya sakatlığı bulunan kaleci Mertcan Elik dışında tüm oyuncular katıldı. 
 
Antrenman sonrası gazetecilere açıklamada bulunan teknik direktör Özcan, Samsunspor'un ligde play-off hedefi olan bir takım olduğunu anımsattı.
 
İki komşu kent arasında geçmişte oynanan maçların zevkli ve çekişmeli geçtiğine işaret eden Özcan, "Amacımız Orduspor formasını sahada en iyi şekilde temsil etmek olacak" dedi. 
 
Kendileri açısından ligde oynayacakları her maçın önemli olduğunu vurgulayan Özcan, şunları dile getirdi:
 
"Samsunspor maçı da o maçlardan biri olarak önümüzde duruyor. Evet rakibimiz bulunduğu konum itibarıyla ligde play-offa katılmayı hedefliyor. Ama bizim de Orduspor'u sahada en iyi şekilde temsil etmek birinci önceliğimiz olacaktır. Kolay bir müsabaka olmayacağının farkındayız. Önce dostluğun ardından kendi takımım adına puan veya puanlar alabileceğimiz bir maç olmasını diliyorum."
 
Özcan, oyuncularının sağlık durumlarına ilişkin de bilgi vererek, "Kalecimiz Mertcan'ın kasık bölgesindeki sakatlığı devam ediyor. Sanıyorum 4 - 5 gün sonra ancak takımla çalışmalara katılabilecek. Onun dışında tedavi sürecinde olan sakat oyuncumuz yok ama grip olan oyuncu arkadaşlarımız var. Onların haricinde şu an başka bir sorunumuz yok" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler