Orduspor hakemlerden dertli

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da kulüp başkanı Nedim Türkmen, bu sezon hakem hatalarından dolayı Orduspor'un puan kaybı yaşadığını ileri sürerek, "Albimo Alanyaspor maçında gözümüz hakemlerin üzerinde olacak" dedi.Türkmen, hakem hatalarından dolayı

Orduspor hakemlerden dertli

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da kulüp başkanı Nedim Türkmen, bu sezon hakem hatalarından dolayı Orduspor'un puan kaybı yaşadığını ileri sürerek, "Albimo Alanyaspor maçında gözümüz hakemlerin üzerinde olacak" dedi.

Türkmen, hakem hatalarından dolayı bir çok takımın canı yandığını, bu takımlar içerisinde Orduspor'un da olduğunu belirtti.

''Başarısız dönemimizde hakemleri mazeret göstermiş gibi olmak istemiyoruz" diyen Türkmen, "Türk hakemliğinin problemi bu. 2015 yılında girdik halen hakem hataları devam ediyor. Artık hakem hatalarını konuşmak istemiyoruz" diye konuştu.

Yarın oynayacakları Albimo Alanyaspor maçında hakem Koray Gençerler'in düdük çalacağını hatırlatan Türkmen, "Bu anlamda Albimo Alanyaspor maçında gözümüz hakemlerin üzerinde olacak" dedi.

Lig'de sıralamada sonda oldukları için hakemlerin daha rahat davrandıklarını vurgulayan Türkmen, şunları kaydetti:

"Bu ligden eğer düşecekse sadece Orduspor düşmeyecek. üç takım düşecek. Ama ben sezon sonunda bu üç takım arasında Orduspor'un olmayacağına inanıyorum. Türkiye'de hataların hatalarla örtülmesi yanlış. Koray Gençerler'in Orduspor maçına verilmesi doğru değil. Daha önce bu hakem bir maçımızda verdiği kararla, canımızı yakmıştı. Biz artık bütün hakemlerden adaletli bir yönetim bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor