Orduspor galibiyet istiyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor, 18 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacağı  İstanbul Üniversitesi BGD maçından galip ayrılmayı hedefliyor. Başantrenör Alper Durur,yaptığı açıklamada, zor bir rakibe karşı oynayacaklarını i

Orduspor galibiyet istiyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor, 18 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacağı  İstanbul Üniversitesi BGD maçından galip ayrılmayı hedefliyor. 

Başantrenör Alper Durur,yaptığı açıklamada, zor bir rakibe karşı oynayacaklarını ifade ederek, her şeye rağmen kazanmak istediklerini söyledi. 

Takımda eksik ve cezalı oyuncu bulunmadığını kaydeden Durur, şöyle devam etti:

"Deplasmanda oynayacağımız bu maç bizim için çok önemli. Ligde ilk dört arasında bulunan ve çok iyi bir kadroya sahip İstanbul Üniversitesi BGD ile karşılaşacağız. Rakibimizin bütçesi çok iyi. Ligde de çok iyi gidiyorlar. Biz de bu maça çok iyi hazırlanıyoruz. Önceliğimiz bu maçta defans hattımızı iyi tutarak rakibe fazla fırsat vermemek. İnşallah bu maçı kazanarak alt sıralardan kurtulacağız."

Durur, Prof. Dr. Turgay Atasü Spor Salonunda saat 16.00'da başlayacak maça İstanbul'da yaşayan bütün Orduluları davet etiklerini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor