Orduspor futbol şehitlerini unutmadı

Orduspor Kulübü, Samsunspor kafilesinin geçirdiği trafik kazasının 25. yılı nedeniyle mesaj yayımladı. Kulübün resmi internet sitesinde yayımlanan mesajda, "25 yıl önce elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz Samsunspor teknik direktörü ve futbolcuları rahmetl

Orduspor futbol şehitlerini unutmadı
Orduspor Kulübü, Samsunspor kafilesinin geçirdiği trafik kazasının 25. yılı nedeniyle mesaj yayımladı.
 
Kulübün resmi internet sitesinde yayımlanan mesajda, "25 yıl önce elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz Samsunspor teknik direktörü ve futbolcuları rahmetle anıyoruz" ifadesine yer verildi.
 
Mesajda, şunlar kaydedildi:
 
"Bugün, Samsunspor Teknik Direktörü Nuri Asan, Futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve şoför Asım Özkan'ın aramızdan ayrılışlarının 25. yıl dönümü. Kazadan sonra kulübümüzde forma giymiş aynı zamanda ilk yabancı futbolcumuz Yugoslav Zoran Tomic ise uzun süre bitkisel hayatta kaldıktan sonra vefat etmiştir. Türk futbolunun en acı günlerinden birini yaşadığımız 20 Ocak 1989 tarihindeki o kazada yitirdiğimiz Samsunspor'a emek verenleri saygıyla ve rahmetle anıyoruz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor