Orduspor, final oynamak istiyor

Kulüp basın sözcüsü Türkmen: "Ordu şehri ve bizler, oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın salı günü final coşkusunu taraftarlarımızla yaşayacağız"PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Adem Türkmen, "Ordu şehri ve bi

Orduspor, final oynamak istiyor
Kulüp basın sözcüsü Türkmen: "Ordu şehri ve bizler, oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın salı günü final coşkusunu taraftarlarımızla yaşayacağız"

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Adem Türkmen, "Ordu şehri ve bizler, oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın salı günü final coşkusunu taraftarlarımızla birlikte yaşayacağız" dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün oynadıkları Mersin İdmanyurdu maçında sahada futbol adına her şeyi, yapan tarafın kendileri olduğunu söyledi.

2-1'lik sonucun talihsiz ancak kötü bir sonuç olmadığını ifade eden Türkmen, şunları belirtti:

"Bu takım ligde normal sezonda topladığı puanlarla zaten gücünü ortaya koydu. Play-off turunda ilk maçımızda her ne kadar 2-1 mağlup olsak da ortaya konulan futbol taraflı, tarafsız herkesin beğenisini kazandı. O anlamda Ordu şehri ve bizler, oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın salı günü final coşkusunu taraftarlarımızla yaşayacağız. Finalin ardından ise İstanbul'da Süper Lig coşkusunu yine beraber tadacağız." 

 Türkmen, Ordu'nun salı günü yine tarihi günlerinden birini yaşayacağını belirterek, "Gencinden, yaşlısına, kadınından çocuğuna kadar herkesi 19 Eylül Stadyumu'na bekliyoruz. Çünkü burada iş sadece oyuncularımızda bitmiyor. Ben inanıyorum ki Ordu şehri takımının yanında olacak. Sonucunda ortaya çıkacak mutluluğu birlikte yaşayacak" ifadelerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler