Orduspor FIFA'ya bildirdi

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Ziya Doğan gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, düz koşu sonrasında t

Orduspor FIFA'ya bildirdi
PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Ziya Doğan gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, düz koşu sonrasında taktik ağırlıklı çalıştı.
 
Yaklaşık 2 saat süren antrenmana oyuncuların tamamı katıldı. 
 
Antrenmanın ardından AA muhabirine Adanaspor maçını değerlendiren Orduspor Kulübü İdari Menajeri Selim Şener, zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. 
 
Tamamı genç oyunculardan kurulu bir kadro ile Adanaspor maçına çıkacaklarını belirten Şener, gençlere bütün Orduluların destek vermesini istedi. 
 
Maç öncesi bilet fiyatlarında indirim yapılmasını yönetime önereceğini ifade eden Şener, taraftarlara çok ihtiyaç duydukları bir dönem yaşadıklarını kaydetti. 
 
Futbol kuralları çerçevesinde Adanaspor karşısında mücadele vereceklerinin altını çizen Şener, "Yeneriz ya da yeniliriz, hiç fark etmez. Yeter ki kendimize yakışan bir oyun ortaya koyalım" dedi. 
 
Genç oyuncuları geleceğe hazırladıklarını vurgulayan Şener, şöyle devam etti:
 
"Hafta sonu çok önemli bir maça daha çıkıyoruz. Ama bu maç öncesi gerçeklerin kamuoyu tarafından bilinmesinde fayda var. Oynayacağımız Adanaspor'un kadro değeri yaklaşık 13 milyon lira. Orduspor'un takım kadrosunun değeri ise sadece 25 bin lira. O da lisans parası. Bu şartlar altında Adanaspor karşısına çıkacağız. Ama her şeye rağmen gençlerimiz aslanlar gibi mücadele verecek. Çok koşacak ve elinden geleni yapacak. Burada Orduluların üzerine düşmesi gereken tek konu tribünleri doldurup kendi öz evlatlarına destek çıkmak. Artık desteğe en çok ihtiyaç duyduğumuz maçlara çıkıyoruz. Lütfen herkes bunun farkında olsun."
 
- İdmandan çıkarılan Mutumba'nın ülkesine dönmesi 
 
Öte yandan teknik direktör Ziya Doğan tarafından idmandan çıkarılan Martin Mutumba'nın ülkesine dönmesine ilişkin kulübün bir takım yaptırımlarının olacağını söyleyen Şener, "Oyuncuyu FİFA'ya bildirdik. Tutanaklarımızı tuttuk. Burası Orduspor kulübü. Her önüne gelen istediğini yapamaz" ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler