Orduspor destek bekliyor

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Orduspor'da, kulüp genel sekreteri Adem Türkmen, kamuoyunda Süper Lig'e çıktıkları için kulübe 18 milyon TL geleceği yönünde söylentilerin olduğunu belirterek, ''Bu doğru değil, gelecek paranın miktarı 8 milyon TL'dir. Bi

Orduspor destek bekliyor

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Orduspor'da, kulüp genel sekreteri Adem Türkmen, kamuoyunda Süper Lig'e çıktıkları için kulübe 18 milyon TL geleceği yönünde söylentilerin olduğunu belirterek, ''Bu doğru değil, gelecek paranın miktarı 8 milyon TL'dir. Bizim borcumuz da bu kadar'' dedi.

Türkmen, ''Süper Lig'deyiz'' demekle işin bitmediğini, asıl zorlu sürecin yeni başladığını söyledi.

''Kulübü Süper Lig'e hazırlamak için yeni bir operasyona başladık'' diyen Türkmen, şöyle konuştu:

''Bu operasyonun çok büyük bir maliyeti var. Bunun dışında kamuoyunda kulübe 18 milyon TL geleceği yönünde söylentiler var. Bu bilgi doğru değil. Sadece 8 milyon TL gelecek, bizim de zaten 8 milyon TL borcumuz var. Onun dışında neler yapmamız lazım? Tribün gelirleri, reklam gelirleri ve diğer şehrin önde gelinlerinin yardımlarına asıl bizim bu sene ihtiyacımız var. Bütün şehrin dinamiklerini bir araya getirerek, ligde kalabilmek için elimizden geleni yapmamız lazım. Bu takımın 26 yıllık özlemine, başkanım abartmıyorum tek başına son verdi. Ona kısmet oldu. Ama bundan sonrası tek kişiye kalmaz, mümkün değil. Bütün şehrin bu takıma destek olması lazım.''

Lige yükselmekten dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını vurgulayan Türkmen, ''Bu mutluluğun devam etmesi için hiç kimsenin 'bu takım benim, bu takım onun' dememesi gerekir. Bu takım hepimizin. Ligde kalabilmemiz için de herkesin elini taşın altına sokması şart. Yoksa asansör takım oluruz. Olay budur'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor