Orduspor Denizli'ye hazırlanıyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu Denizlispor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Yarı sahada ç

Orduspor Denizli'ye hazırlanıyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu Denizlispor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Yarı sahada çift kale maçla devam eden antrenman, taktik çalışmayla sona erdi. Yaklaşık 2 saat süren antrenmana oyuncuların tamamı katılırken, teknik direktör Doğan'ın futbolcuları sık sık uyardığı gözlendi. 

Karadeniz ekibinin Denizlispor maçı hazırlıklarına yarın devam edeceği bildirildi. 

Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, herkesin Orduspor'u düştü gözüyle gördüğünü söyledi. 

Mor-beyazlı takımın kamuoyunda "kaderine terk edilmiş" gibi gözüktüğünü vurgulayan Doğan, şunları kaydetti:

"Herkes Orduspor'un düştüğünü düşünüyor ama Allah nasip ederse bunu herkes görecek. Biz iddiamızı sonuna kadar sürdüreceğiz. İşimiz öncelikle bize inanmayanları inandırmak. Eğer bize inanmayanlar da inanmaya başlarsa bu işi hep birlikte başaracağız. Futbolcularımız zaten inanıyor. İnanılmaz şekilde antrenmanlarda hırslılar. Onların hırsını gördükçe bu işi başaracağımızı düşünüyorum. Teknik heyet ve futbolcular olarak inancımızı sonuna kadar koruyacağız. Pes etmemizi bekleyenler çok beklerler."

Denizlispor maçına da değinen Doğan, "Bizim açımızdan çok önemli bir maç. Mutlak kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Taraftarımızın da desteğiyle kazanmak istiyoruz" ifadesini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor