Orduspor, Avrupa'da galibiyet arıyor

Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'ndaki ikinci maçında yarın Rusya'nın Dinamo Moskova takımını konuk edecek Orduspor, ilk galibiyetini almayı hedefliyor.    Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, grupta güçlü rakiplerle mücadele ettiklerini belirterek,

Orduspor, Avrupa'da galibiyet arıyor
Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'ndaki ikinci maçında yarın Rusya'nın Dinamo Moskova takımını konuk edecek Orduspor, ilk galibiyetini almayı hedefliyor. 
 
Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, grupta güçlü rakiplerle mücadele ettiklerini belirterek, "Biz de çok iyi bir ekip kurduk. Yarın grubun en güçlü ekiplerinden Dinamo Moskova ile karşılaşacağız. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle sahamızda kazanacağız" dedi. 
 
Takımda yaşanan sakatlıkların can sıktığını ifade eden Pamuk, "Sağlık ekiplerimiz sakat oyuncularımızın bu maçta oynayabilmesi için ellerinden geleni yapıyor. İnşallah bu oyuncularımızın düzelmesiyle sahaya daha güçlü bir kadro ile çıkmış olacağız" ifadesini kullandı.
 
Gruptan çıkmayı çok istediklerini vurgulayan Pamuk, "Orduspor olarak hedefimiz FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda tur atlamak. Bunun için de oyuncularıma ve teknik heyete inancım tam" diye konuştu. 
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın basketbol takımı için vadettiği 30 bin liralık prim sözünü yerine getirdiğini bildiren Pamuk, "Sayın başkanımız gerek futbol gerekse basketbolda her zaman yanımızda olduğunu göstermiştir. Her zaman vaatlerini yerine getirmiştir. Bugün de Beşiktaş maçı galibiyeti için verdiği 30 bin lira prim sözünü yerine getirdi. Kendisine Ordulular ve Ordusporlular adına çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu. 
 
Mor-beyazlı ekip, gruptaki ilk maçını Letonya takımı TTT Riga ile oynamış ve rakibine 75-69'luk skorla yenilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler