Orduspor Avrupa yolunda

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Orduspor, dün sahasında oynadığı Edirne Belediyesi Edirnespor'u mağlup ederek play-off yolunda bir adım daha attı.  Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, AA muhab

Orduspor Avrupa yolunda
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Orduspor, dün sahasında oynadığı Edirne Belediyesi Edirnespor'u mağlup ederek play-off yolunda bir adım daha attı. 
 
Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 11. galibiyeti Edirne Belediyesi Edirnespor 81-74 yenerek aldıklarını hatırlattı. 
 
Bu galibiyetle ligde çıkışlarını sürdürdüklerini belirten Durur, en önemlisi play-off yolunda bir adım daha attıklarını ifade etti. 
 
Lig'de ilk 8 takımın play-off'a kalarak seneye Avrupa'da mücadele edeceğini kaydeden Durur, "Geçen yıl ilk defa FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda mücadele etmiştik. Bu yıl da Avrupa'da mücadele etmek istiyoruz. Bunun için büyük avantaj elde ettik. Lig'de kalan üç maçımızdan birisini daha kazanmamız durumunda play-off'u garantilemiş olacağız" ifadesini kullandı. 
 
Edirne Belediyesi Edirnespor maçına değinen Durur, maçın başından sonuna kadar üstün oynayan taraf olduklarını söyledi. 
 
Çok iyi oyun ortaya koyarak kazanmasını bildiklerini vurgulayan Durur, "Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Özellikle play-off yolunda kazanmamız çok önemliydi. Bu maçta özellikle taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı. Onların desteği bizim için çok büyük moral oluyor. Biz kazandığımız için çok mutluyuz. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor