Orduspor Atağa Kalktı

Türk Telekom Lig A takımlarından Orduspor, Fenerbahçe'den Mahmut Hanefi ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Yigitcan Erdoğan ile sözleşme imzaladı.Orduspor Basın Sözcüsü Erkan Şahin, dış transferde bir süredir görüşme halinde oldukları iki futbolcu il

Orduspor Atağa Kalktı

Türk Telekom Lig A takımlarından Orduspor, Fenerbahçe'den Mahmut Hanefi ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Yigitcan Erdoğan ile sözleşme imzaladı.

Orduspor Basın Sözcüsü Erkan Şahin, dış transferde bir süredir görüşme halinde oldukları iki futbolcu ile sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Şahin, "Fenerbahçe'den Mahmut Hanefi ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Yigitcan Erdoğan ile 1'er yıllık sözleşme imzaladık. Bu iki futbolcu takımın Bolu Gerede kampına katıldılar" dedi.

Orduspor, daha önce dış transferde Azerbaycan Milli Takımı'ndan Ernani Pereira, Sarıyerspor'dan Ethem Bayraktar, Karagümrükspor'dan Erol Yükseker, Galatasaray'dan Cafercan Aksu, Uğur Erdoğan, Cihan Can, Uğur Akdemir, Trabzonspor'dan Emre Aygün, Cem Demir ve Ufuk Bayraktar ile sözleşme imzalamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor