Orduspor acı çekiyor!

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, ligde kötü günler yaşamaya devam ediyor. Ekonomik sorunları nedeniyle devre arasında A takımından yaklaşık 25 futbolcusu ile yollarını ayırmak zorunda kalan Karadeniz temsilcisi, ligin ikinci yarısında üç maçtan 6 - 0, bi

Orduspor acı çekiyor!
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, ligde kötü günler yaşamaya devam ediyor.
 
Ekonomik sorunları nedeniyle devre arasında A takımından yaklaşık 25 futbolcusu ile yollarını ayırmak zorunda kalan Karadeniz temsilcisi, ligin ikinci yarısında üç maçtan 6 - 0, bir maçtan ise 6 - 1 ve bir maçtan ise 5 - 0'lık mağlubiyetlerle ayrıldı.
 
Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan,  yaptığı açıklamada, dün sahalarında oynadıkları Adana Demirspor'a 6 - 0 mağlup olduklarını belirterek, "Artık çok acı çekiyoruz. Üst üste alınan farklı mağlubiyetler canımızı çok acıtıyor. Elimizden ise bir şey gelmiyor. Takımımızın kapasitesi ortada. Rakiplerimiz ile aramızdaki kadro kalitesi çok açık. Durum böyle olunca farklı mağlubiyetlerin önüne bir türlü geçemiyoruz" dedi.
 
Adana Demirspor karşısında takımın direncinin erken düştüğünü ifade eden Özcan, üst üste gelen gollerin oyuncularını erken demoralize ettiğini söyledi.
 
"Puan veya puanlar almak istediğimiz bir müsabakadan yenik ayrıldık" diyen Özcan, her şeye rağmen sahada onurlarıyla mücadele eden genç oyuncularını kutladı.
 
Maça gelen az sayıda taraftara teşekkür eden Özcan, Adana Demirspor taraftarlarının ise centilmen tezahüratlarının kendilerini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.
 
- Kalesinde 73 gol gördü
 
Öte yandan sezon başından bu yana bir türlü istediklerini sahaya yansıtamayan Karadeniz temsilcisi oynadığı 28 maçta 3 galibiyet alırken, 23 mağlubiyet aldı. Bu maçlardan 2 defa sahadan beraberlik ile ayrılan mor beyazlı ekip kalesinde 73 gol görürken, rakip fileleri ise 16 kez havalandırabildi.
 
Şu ana kadar 11 puan toplayabilen Orduspor, son sırada yer alarak ligin dibine demir attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor