Orduspor 3 puana kilitlendi

Orduspor, Adanaspor deplasmanından önce Ordu'daki son antrenmanını gerçekleştirdi. Düz koşu ile başlayan antrenman açma-germe ve 5'e 2 top çalışmasıyla devam etti.İdmandan önce açıklama yapan Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, sakatlıkları bulunan o

Orduspor 3 puana kilitlendi

Orduspor, Adanaspor deplasmanından önce Ordu'daki son antrenmanını gerçekleştirdi. Düz koşu ile başlayan antrenman açma-germe ve 5'e 2 top çalışmasıyla devam etti.

İdmandan önce açıklama yapan Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, sakatlıkları bulunan oyuncuların olduğunu söyledi. Maça hazır olduklarını belirten Yılmaz, "Sakatlıklarımız var, stoperimiz Tandia'nın lisansı çıkmadı, Ufukan kırmızı kart cezalısı, Adem'in de kasığında bir sakatlık var. Umarım Adana karşılaşmasında bir kazaya uğramayız. Bu futbolcularımızın dışında, çift kale maç esnasında santraforumuz Ümit Tütünci sakatlandı. Adanaspor maçında oynaması mümkün değil, ancak alternatif forvetlerimiz var. Bunların dışında iyiyiz. İnşallah gideceğiz, mücadelemizi verip şehrimize 3 puanla döneceğiz" dedi.

ALİŞAN: "LİGE EKSİ 3 PUANLA BAŞLADIK"

Orduspor'un başarılı file bekçisi Alişan Şeker antrenman öncesi yaptığı açıklamada, ilk haftaya iyi başlayamadıklarını belirtti. Alişan, "Lige adeta eksi 3 puanla başladık. Takım olarak da bu şekilde düşünüyoruz. Adanaspor maçı tam takım halinde ilk karşılaşmamız olacak. Bazı arkadaşlarımız eksik olsa da onların yerinde oynayacak arkadaşlar yerlerini dolduracaklardır.

Adanaspor da ilk hafta istediği sonucu alamadı. Onlar da kendi sahasında kazanmak isteyeceklerdir. Biz de kaybettiğimiz ilk maçın telafisini yapmak için sahaya çıkacağız. Her şeyden önce güzel bir maç olacağına inanıyorum. Sahadan 3 puanla ayrılmak çok güzel olacak. Tam takım olarak çıkacağımız bu maçtan inşallah 3 puanla ayrılırız" diye konuştu.

Orduspor kafilesi Pazar günü oynayacakları Adanaspor karşılaşması için yarın Adana'ya hareket edecek.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor