Ordu'da yeni stad heyecanı!

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Ordu'da yapılması planlanan 26 bin kişilik stadın Orduspor'a güç, şehre ise renk katacağını söyledi.Türkmen, Durugöl Tesislerinde gazetecilere yaptığı yaptığı açıklamada, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Durugöl

Ordu'da yeni stad heyecanı!

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Ordu'da yapılması planlanan 26 bin kişilik stadın Orduspor'a güç, şehre ise renk katacağını söyledi.

Türkmen, Durugöl Tesislerinde gazetecilere yaptığı yaptığı açıklamada, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Durugöl Mahallesi'nde yapılması planlanan stadyum için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın son Ordu ziyaretinde de konuşulduğunu belirtti.

Yeni stat projesinin şehirde ve Orduspor camiasında heyecan oluşturduğunu ifade eden Türkmen, "Yaklaşık 130 milyon liraya mal olacak stat 26 bin kişi kapasiteli olacak" dedi. 

Yeni stadyum projesinin Ordu'ya çok şey katacağını vurgulayan Türkmen, şöyle konuştu:

"Büyük stadyumların kulübe önemli ölçüde yarar sağlayacağı ortada. Fenerbahçe 53 milyon avro stadyum geliri elde ediyor. O yüzden 15 bin kişilik stadyumda oynamak farklı, 55 bin kişilik stadyumda oynamak farklı. Maddi olarak sağlanacak stadyum gelirleri transferleri olumlu yönde etkiliyor. Biz Orduspor Kulübü olarak stadyum gelirlerinden çok şey bekliyoruz. Yeni stat projesi borçlarımızın da yapılanmasında önemli pay sahibi olacak. Tahminimiz yaklaşık 2 yıl içerisinde yeni stat yapılmış olacak. Bununla ilgili bakanlık, süreci başlatmış durumda. Şimdiden yeni stadımız camiamıza ve Ordululara hayırlı olsun."

Yeni yapılacak stadyumun Ordu'yu daha da zirveye taşıyacağını belirten Türkmen, "Ordu futbol şehri diyoruz. 26 bin kişilik stadyumumuzun olması çok güzel olur. İlerleyen dönemlerde Orduspor'un Avrupa maçları olur, milli maçlar Ordu'da yapılabilir. Bir de stadyumu 24 saat yaşayan bir yer haline getirmek oldukça güzel olacaktır. Herkes şunu iyi bilmeli ki Ordu'da yapılması planlanan 26 bin kişilik stat Orduspor'a güç, şehre ise renk katacaktır" ifadelerini kullandı.

Türkmen, stat projesiyle ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler