Ordu Uluslararası Judo turnuvası sona erdi!

Altınordu Belediyesi ile Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ordu Uluslararası Judo Turnuvası'nda Gürcistan takımı şampiyon oldu. 8-9 Ağustos tarihleri arasında 5 ülkeden toplam 120 sporcunun katılımıyla Ordu'da düzenlenen O

Ordu Uluslararası Judo turnuvası sona erdi!

Altınordu Belediyesi ile Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ordu Uluslararası Judo Turnuvası'nda Gürcistan takımı şampiyon oldu.

8-9 Ağustos tarihleri arasında 5 ülkeden toplam 120 sporcunun katılımıyla Ordu'da düzenlenen Ordu Uluslararası Judo Turnuvası bugün yapılan takım müsabakaları ile sona erdi. Atatürk Spor Salonu'nda iki gün boyunca devam eden müsabakalar sonrası Gürcistan judo takımı birinci, Türkiye judo takımı ikinci, Özbekistan judo takımı ise üçüncü oldu.

Müsabakalar sonrası düzenlenen kupa töreninde şampiyon olan Gürcistan judo takımına madalya ve kupalarını Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş takdim ederek sporcuları başarılarından dolayı kutladı. Turnuvada ikinci olan Türkiye judo takımına madalya ve kupalarını Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç verirken, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

Üçüncü olan Özbekistan judo takımına ise madalya ve kupalarını Spor Şube Müdürü Fatih Şahin ve Altınordu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Sevinç verdi. Kupa töreninde son olarak Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç müsabaka hakemlerine ve Antrenörlere katılım belgelerini takdim ederek katkılarından dolayı teşekkür etti.

20150809aw496557_01.jpg

FERDİ MÜSABAKALARDA 2 TÜRK DERECEYE GİRDİ

Ordu Uluslararası Judo turnuvasının ilk yapılan ferdi müsabakalarda dereceye giren sporcular ise 60 Kg. 1. Goorgi Bazandarasvılı (Gori), 2. Goga Bluashvılı (Batum), 3. Samet Kumtaş (Türkiye), 3. Musa Ganaev (Rusya), 66 Kg. 1. Vaniko Tatladze (Gori), 2. Tsoine Melasoılı (Tiflis), 3. Abdulla Gadaymuradov (Özbekistan), 3. Mahmudlu Qnyaz (Azerbaycan), 73 Kg. 1. Furkan Şişcioğlu (Türkiye), 2. Mogomed Ababaev (Rusya), 3. Georgi Muzashvili (Gori), 3. Shokrukh Rakhmatov (Özbekistan), 90 Kg. 1. İeso Kvırırasvılı (Gori), 2. Jemal Dıasamıdze (Batum), 3. Ibragım Bakaev (Rusya), 3. Eyvaz Nasıplı (Azerbaycan), +90 Kg. 1. Gigo Gelashvili (Gori), 2. Relo Tsulukidze (Batum), 3. Dadid Öztavasvili (Tiflis), 3. Georgi Takaoze (Gori) oldu.

20150809aw496557_03.jpg

20150809aw496557_05.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler