Ordu-Giresun maçı öncesi gerginlik

PTT 1. Lig'de Orduspor ile Giresunspor arasında oynanan maç öncesi bir grup Orduspor taraftarı ile emniyet güçleri arasında arbede yaşandı.Mor-beyazlı ekibin Giresunspor'u sahasında ağırladığı maç öncesi 19 Eylül Stadı çevresinde toplanan bir grup Orduspo

Ordu-Giresun maçı öncesi gerginlik

PTT 1. Lig'de Orduspor ile Giresunspor arasında oynanan maç öncesi bir grup Orduspor taraftarı ile emniyet güçleri arasında arbede yaşandı.

Mor-beyazlı ekibin Giresunspor'u sahasında ağırladığı maç öncesi 19 Eylül Stadı çevresinde toplanan bir grup Orduspor taraftarı, misafir takım taraftarlarının bulunduğu alana yürümek istedi. Emniyet güçlerinin izin vermemesi üzerine gruptan bazı kişiler polise taş attı. Bunun üzerine çevik kuvvet ekipleri gruba müdahale etti.

Bu sırada bazı taraftarlar ile polis arasında tartışma yaşandı. Yaşanan arbedenin ardından grup dağılırken polis ise yol üzerinden atılan taşları topladı.

Öte yandan maç öncesi, alkollü olduğu iddia edilen Giresunsporlu bir taraftar emniyet ekiplerince gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor