Ordu Eskişehir'i evinde estirdi

  Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen Orduspor ile Alman çalıştırıcı Michel Skibbe'nin çalıştırdığı Eskişehirspor'un karşılaştığı mücadelede gülen taraf ev sahibi Orduspor oldu.İki eski Galatasaraylı Culio ve Stancu'nun attığı gollerle Orduspor üç pua

Ordu Eskişehir'i evinde estirdi

 

 Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen Orduspor ile Alman çalıştırıcı Michel Skibbe'nin çalıştırdığı Eskişehirspor'un karşılaştığı mücadelede gülen taraf ev sahibi Orduspor oldu.

İki eski Galatasaraylı Culio ve Stancu'nun attığı gollerle Orduspor üç puana uzandı.

Karşılaşmanın ilk yarısı genel anlamda orta saha mücadelesi şeklinde geçerken özellikle Orduspor, Eskişehirspor savunmasının arkasına attığı toplarla pozisyon bulmaya çalıştı.

Ligin 6. haftasındaki mücadele ilk yarıda daha etkili olan taraf ev sahibi ekip olurken mücadelede takımların sık sık faul atışı kullanmaları dikkat çekti. Özellikle orta saha oyuncuları her iki taraftan da fazla sayıda faule maruz kalırken zaman zaman dördüncü hakem her iki takım teknik heyetini de yaptıkları itirazlar sebebiyle uyarmak zorunda kaldı.

Orduspor fırtına gibi başladı

Karşılaşmanın ilk yarısındaki zevksiz futbolun aksine ikinci yarı hızlı başladı. Culio'nun kullandığı korner atışını değerlendiren Stancu kaleci Ivesa'yı mağlup ederek skoru 48.dakikada 1-0'a taşıdı.

İkinci gol Culio'dan

İlk golün asistini yapan Cluio, rakibin uzaklaştıramadığı topu çektiği şutla rakip kaleye gönderirken Ivesa tutması gereken topu ellerinin arasından kaçırınca fark 51. dakikada ikiye çıktı.

ES-ES Farkı Bire İndirdi

Eskişehirspor'un mücadelenin 2-0 olmasının ardından disiplini elden bırakmayan oyun tarzı dikkat çekerken konuk ekip Kamara'nın kafa vuruşuyla 65. dakikada farkı bire indirdi. Golün asistini ise Dede yaptı.

Kamara Kızardı

Eskişehirspor adına attığı golle farkı 1'e indiren Kamara, 73. dakikada gördüğü sarı kartın ardından 85. dakikada girdiği bir ikili mücadelenin ardından kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

 Alınan bu galibiyetin ardından Karadeniz temsilcisi Orduspor puanını 11'e yükselterek sıralamada maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. Eskişehirspor ise deplasmanda aldığı bu mağlubiyetin ardından 7. sırada kaldı.

İlk yarı

Spor Toto Süper Lig'de Orduspor ile Eskişehirspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

1. dakikada gelişen Orduspor atağında, sağ kanattan ceza sahasına giren Stancu'nun vuruşunda top, yandan auta gitti.

24. dakikada Orduspor'un sol kanattan geliştirdiği atakta, ceza sahası içinde topla buluşan Stancu'nun vuruşunda meşin yuvarlak, üstten oyun alanının dışına gitti.

30. dakikada Eskişehirspor'un geliştirdiği atakta Tello'nun pasında topla ceza sahası dışında buluşan Erkan'ın sert vuruşunda meşin yuvarlak, yandan auta çıktı.

 Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler