Onur'un sağlığı nasıl?

Yaklaşık bir ay önce İstanbul’da dizinden ameliyat olan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Kaptan Onur Kıvrak, antrenmanı saha kenarından izledi.İzmir’de tedavisini sürdüren ancak Ersun Yanal’ın göreve başlamasının ardından Trabzon’a gelen Onur, b

Onur'un sağlığı nasıl?

Yaklaşık bir ay önce İstanbul’da dizinden ameliyat olan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Kaptan Onur Kıvrak, antrenmanı saha kenarından izledi.

İzmir’de tedavisini sürdüren ancak Ersun Yanal’ın göreve başlamasının ardından Trabzon’a gelen Onur, basın mensuplarıyla yaptğı sohbette, rehabilitasyon sürecinin geri kalanını Trabzon’da sürdüreceğini belirterek, "Kendimi iyi hissediyorum. Her şey yolunda" dedi.

Tam olarak dizini kırabildiğini söyleyen Onur, "Bu ameliyatın süreci 5- 5,5 aydır ama kendini hazır hissetmek önemli. Ayağın kendine o sinyali verir zaten. Şu anda ameliyat olalı bir ay geçti. Koltuk değneğini de öylesine kullanıyorum. Önlem olsun diye. Tabi bu süreçte morali de iyi tutmak lazım. Moralim biraz bozuktu takımla ilgili olarak ama ailemin yanında olduğum için moralimi düzelttiler. Bundan sonra iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Onur, sohbetin ardından teknik direktör Ersun Yanal ile de saha kenarında bir süre görüştü.

aa_picture_20141119_3822854_web.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor