Onur'dan hakeme eleştiri!

Trabzonspor'un kaptanı Onur Kıvrak, Juventus mağlubiyetini ve rövanş maçını değerlendirdi.Onur Kıvrak'ın açıklamaları şöyle;"Girdiğimiz pozisyonlar var. o pozisyonda top çıktı mı bilmiyorum. Çok kötü goller yedik biz attık adeta golleri  kalemize. Juventu

Onur'dan hakeme eleştiri!

Trabzonspor'un kaptanı Onur Kıvrak, Juventus mağlubiyetini ve rövanş maçını değerlendirdi.

Onur Kıvrak'ın açıklamaları şöyle;
"Girdiğimiz pozisyonlar var. o pozisyonda top çıktı mı bilmiyorum. Çok kötü goller yedik biz attık adeta golleri  kalemize. Juventus iyi ekip 1-0 bitseydi eğer çok daha iyi olurdu.  Pozisyonu Yusuf ile konuştum topun çıkmadığını söyledi. Bu sene hem ligde hem de Avrupa'da hakemler bizi sevmiyor.

Hakemin gözünün önünde oldu pozisyon, öyle bir şey ki 5. hakem de görmüyor tam önünde pozisyon. Hakemlere kendimizi sevdirmek için illa şirinlik mi yapalım? Başka takımlar yapıyor iyi oluyor. Biz de bir şekilde mücadele edeceğiz.

İkinci maçta çıkıp elimizden geleni yapacağız, istediğimiz zaman neler yapabileceğimizi gösterdik. 2-0 zor bir skor ama elimizden geleni yapacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor