Onur'a özel ilgi!

Milli maçın ardından ağır bir şekilde eleştirilen, bu eleştirilerin etkisinden hala çıkmadığı görülen Onur'la, teknik direktör Vahid Halilhodzic yakında ilgileniyor. Boşnak teknik adam, başarılı kaleciye moral vermek için kolları sıvadı. Öğrencisinden İzl

Onur'a özel ilgi!
Milli maçın ardından ağır bir şekilde eleştirilen, bu eleştirilerin etkisinden hala çıkmadığı görülen Onur'la, teknik direktör Vahid Halilhodzic yakında ilgileniyor.
 
Boşnak teknik adam, başarılı kaleciye moral vermek için kolları sıvadı. Öğrencisinden İzlanda maçının etkilerinden artık kurtulmasını isteyen Vahid Halilhodzic, Kasımpaşa maçına kadar oyuncusuyla sık sık özel görüşmeler yapacak. Onur'un moralini yerine getirmeye çalışacak olan tecrübeli teknik adam, bu sayede takım üzerindeki gerilimi de hafifletmiş olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor